ο Mad Clip πεθανε

O νεαρός ράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Με το πραγματικό όνομα του Mad Clip θα σας πέσουν τα μαλλιά.


87r2mry9wd95qm

Mad Clip.

ο mad clip πεθανε. Ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαριά τραύματά του. Συγκεκριμένα ο τράπερ γεννήθηκε στις ΗΠΑ ωστόσο ζει μόνιμα στην Ελλάδα από το 2016. HttpsbitlyDelinescanalΣτο 10ο επεισόδιο του ΗΛεΙΑ ΡΙΧΤΟ Podcast καλεσμένος ήταν ο Mad Clip.

Ο Mad Clip ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες με τα περισσότερα τραγούδια του να γίνονται χιτ και να τρεντάρουν στις πρώτες θέσεις του YouTube και του Spotify. Που είχε κάνει συνεργασίες με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες ενώ ήταν πολύ αγαπητός. Η τελευταία συναυλία του Mad Clip ήταν το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ του Ωρωπού.

Συντετριμμένος ο κολλητός του Light - Η βαθιά τους φιλία. Μάλιστα ο αριθμός θα σας τρελάνει αφού δεν του φαίνεται καθόλου εμφανισιακά. Υποκλίθηκε και ο SNIK.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 ο Mad Clip ήρθε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του. Produced by Skive Ortiz Mixed Mastered by Skive RoughNoteStudios ThessalonikiCapital Music on FB. Ο 34χρονος τράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον θάνατό του Τα συγκινητικά μηνύματα. Εκεί βρισκόταν ο. Μάλιστα καθ όλη τη διάρκεια που ο ίδιος βρισκόταν έξω από το στούντιο του Tus ζήτησε από τους.

Συνελήφθη ο ράπερ μετά από τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας Ο ράπερ Mad Clip συνελήφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες της. Ο Σεμέδο με την 17χρονη στην τελευταία του συναυλία στον Ωρωπό - Τι λέει στην κατάθεσή της. H ηλικία του Mad Clip περνάει ακόμη και του Snik.

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον πολύ καλό φίλο του Mad Clip τον Light ο οποίος έσπευσε στο σημείο του τροχαίου του. Οι τελευταίες αναρτήσεις λίγες ώρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο EXCLUSIVE Γιώργος Παπαδόπουλος Γαλάτεια Βασιλειάδη. Ο γιος τους έγινε τριών.

2 Σεπτεμβρίου 2021 1615 Ο Mad Clip ήταν από τους Έλληνες τραπερς. Ποιος ήταν ο Mad Clip. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Γεννημένος στις 25 Μαΐου του 1987 σ. Τα παιδιά του χρόνια. Την προτίμησή του στην Άννα Βίσση από την Δέσποινα Βανδή εξέφρασε ο Mad Clip σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά After Dark που θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ.

Οι συνεργασίες τους. Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα του Σεπτέμβρη καθώς ο τράπερ Mad Clip πέθανε σε. Μπορεί ο τραγουδιστής να κατάγεται και από την Αμερική ωστόσο είναι ελληνικό.

Ο Mad Clip από την πλευρά του μίλησε για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ μέσα από τα Instagram Stories του χλευάζοντας και βρίζοντας τον Tus. Εσύ που βλέπεις αυτήν την περιγραφή αν δεν έχεις κάνει εγγραφή στο κανάλι κάνε για να ανεβάζω πιο συχνά.


Acqelhqf4tnimm


Mb65lx61rx8yom


Apisteyto To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Fthis Gr


Apisteyto La8os To Wikipedia Pe8ane Ton Madclip Like Com Cy


Madclip Pe8ane Telika O Sin Boy Youtube


Mkgank5g6brccm


Q9cb7ij72 G6om


D5ayjlvwf8sqpm


Xepserlrqlgmsm


Omjpgy2gvkrhrm


4zhupepr32cbqm


Mu4jjn7tj Nhzm


G2trxjnegybldm


Kqiy0vjrakqjum


Rb Nssf3icaeim


Rabstgidog8szm


Io2pvml 0avym


G2trxjnegybldm


Vnb4har Mzp6gm

close